lestijd: vrijdags van 19:15 – 20:45 uur
repetities: vr. 25 september t/m 6 november 2020
voorstelling: zo. 8 november van 14:00 – 16:00 uur
begeleiding:
Kamiel van der Laan en Esther Veekind
kosten: geen, vrijwillige bijdrage van 10,- is welkom.

Theater, schrijven, muziek en beeldende kunst

Het Winkeltheater is op zoek naar 16 jongeren tussen de 11 en 18 jaar die het leuk vinden om met elkaar kleine voorstellingen te ontwikkelen voor de jongereneditie van het Gluren op de Heuvelrug in samenwerking met Maja van Eijndthoven, de cultuurcoach van de Utrechtse Heuvelrug.

In etalages van winkeliers op de Traaij in Driebergen gaan we musicalbox acts ontwikkelen. Een musicalbox act is een korte, beeldende voorstelling van maximaal 3 minuten die muziek en beweging als basis voor het verhaal heeft. Ook tekst kan een onderdeel van deel van de acts zijn. Op zondagmiddag 8 november presenteren we de acts. 

MATCHING

Tijdens de kennismakingsworkshop op 25 september leer je de andere jongeren kennen, waarna we in goed overleg met elkaar groepen samenstellen.

We moedigen alle jongeren aan om zoveel mogelijk zelfstandig te komen, zodat nieuwe collectieven van verschillende disciplines kunnen ontstaan. Mochten jongeren voorkeur hebben om echt met hun eigen vriendengroep of bandje mee te doen, mag dat natuurlijk ook. 

Vervolg

Heb na Gluren op de Heuvelrug – JONG zin om verder te gaan met theatermaken? Geef je dan op voor het vervolgtraject, Duits-Nederlandse jongeren uitwisseling of meld je aan voor de jaarcursus. Klik hier voor meer informatie.

Aanmeldformulier

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de cursus? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.