Musical 3 i.s.m. Bas Verheijden

lestijd: zaterdags van 9:00 uur tot 11:00 uur
periode: september t/m maart
docent:
Olaf Brands (spel), Bella Koenders (zang/dans) & gastdocenten
co-productie met: Bas Verheijden (pianist)
kosten:
 €315,- voor 22 lessen van 2 uur

In musical 3 ligt de nadruk op het met elkaar vertellen van een verhaal voor de grote zaal: groot spel, meerstemmig zingen en een ondersteundende choreografie. Ook krijg je een workshop: ’zingen en acteren met headsets’. Enkele rollen worden vertolkt door studenten en afgestudeerden van de opleiding Artiest van ROC Midden Nederland.  

samenwerking met lokale professionals

De voorstelling is geschreven door Kamiel van der Laan en Martin Kuijlenburg. Momenteel leggen zij de laatste hand aan het script en de muziek. Benieuwd naar de muziek? Enkele liedjes kun je al (in demoversie) luisteren! 

“The Light Princess” is een co-productie met pianist Bas Verheijden. Vanaf zijn vleugel in de Grote Kerk in Driebergen zal hij de voorstelling (en enkele repetities) muzikaal begeleiden.

De voorstelling speelt medio maart 2022. Van april t/m juni kun je je opgeven voor een vervolgcursus tot de zomer.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de cursus? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voor cursussen met meer dan tien bijeenkomsten, geldt een proeftijd van drie lessen. Wanneer je je na de derde les niet definitief hebt aangemeld, vervalt je inschrijving automatisch. 

Eveline Vlogt

 

 Tijdens de lockdown maakte Eveline een vlog over theater. Het eerste deel vind je hier!

Kijkje in de keuken...

Voor de musical “Help! We zijn het bruidspaar kwijt, maakten de leerlingen samen met trouwenmetvictor.nl een felicitatievideo voor het bruidspaar van de show.