All Together Now!

In het weekend van 12 t/m 15 november spelen theatergroepen overal ter wereld de musical All Together Now, met de grootse hits uit vijftien verschillend musicals. Ook in Driebergen doen we met dit project mee! Musical combinatie 4 doet: You can’t stop the beat (uit Hairspray), When I grow up (uit Matilda) & Supercalifragilisticexpialidocious (uit Mary Poppins).

Musical-combinatie 4/5

leeftijd: 12 t/m 18 jaar
lestijd: september zaterdags van 18:00u tot 20:30u, vanaf oktober t/m november: 6 bijeenkomsten zaterdags van 14:30u tot 15:30u
periode: september 2021 t/m november 2021
kosten: €92,- voor 16 klokuur les.
docent: Kimberly Arnoldus

In deze korte cursus werken we aan de techniek van gelijktijdig zingen en dansen. Je krijgt hiervoor les van Kimberley Arnoldus, die afstudeerde als musical Artiest (mbo) en momenteel doorstudeert als dansdocent bij Fontys in Tilburg. Naast de combinatie van zang en dans ga je ook regelmatig repeteren met headsets om gewend te raken aan zingen met uitversterking. Tijdens de lange, intensieve repetities in september werken we aan conditieopbouw en het instuderen van de choreografieën en zang. Tijdens kortere repetities in oktober november werken we aan techniek en inleving. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de cursus? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.