Voorjaars(dag)kamp

periode: woe 24 t/m zo 28 februari 2021
leeftijd: 8 t/m 11 jaar en 12-20 jaar
docent:
wordt nader bekend gemaakt
kosten:
€220,- / leerlingen winkeltheater €140

Hou jij van een een uitdaging en speel jij graag in een musical? Geef je dan op voor het voorjaarskamp van het Winkeltheater!

In vijf dagen tijd studeren we een Broadway Junior-musical in. Voor de titels zijn we op dit moment nog in onderhandeling met het musicalrechtenbureau, maar vast staat dat we een bewerking van een broadway-klassieker of Disney musical zullen gaan spelen! Om een idee te krijgen van de titels waar we mee bezig zijn, kijk hier.

Auditie

Op zondag 14 februari om 14:00 uur krijg je het auditiemateriaal toegestuurd en kun je beginnen met oefenen. De auditie wordt op dag 1 gehouden en bestaat uit een dans-zang combinatie en een improvisatie-opdracht. N.a.v. de auditie verdelen we de rollen. 

Extra activiteiten

Behalve thuis slapen, is het kamp verder een gewoon kamp: Naast repeteren voor de eindvoorstelling hebben we dagelijks ook andere (keuze)activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bak-workshop, karaoke-avond of speurtocht.

maaltijden

Over het algemeen vallen onze kookkunsten zeer in de smaak bij de leerlingen. De afgelopen jaren hebben we geregeld recepten met het thuisfront gedeeld.

Bij de lunch serveren we vaak iets warms als een soep of snack. Het avondeten (hoofdgerecht en toetje) wordt door ons zelf bereid. We houden rekening met veganisten/vegetariërs en met de meeste allergieën (pasta koken we bijvoorbeeld al standaard glutenvrij). 

Heb je tijdens het repeteren ineens honger? Geen probleem! Op de bar staat altijd wat te eten als crackers, koekjes of fruit. Ook thee en water/limonade zijn zelf te pakken tussendoor.

Tijden

Het voorjaarskamp is dit jaar een dagkamp, wat betekent dat je thuis slaapt.

kinderen (t/m 12 jaar) jaar
dagelijks van 9:00 uur tot 19:00 uur

jongeren 12+
dagelijks van 10:30 uur tot 21:00 uur

Woensdag 24 februari start iedereen om 10:00 uur Het kamp eindigt om zondagmiddag 28 februari met de voorstelling voor ouders/verzorgers om 16:00 uur. 

gastgezin

Ter voorbereiding op de cursus organiseren we vijf introductiebijeenkomsten waar we de muziek, het thema en de manier van werken gaan verkennen. Deze bijeenkomsten zijn erg geschikt als proeflessen voor het traject dat naar verwachting eind september/begin oktober zal starten. 

Nog vragen?

Kom je van verder weg en ben je minimaal 10 jaar oud? Dan zoeken we graag een gastgezin voor je!