Vakanties Vol Cultuur

UPDATE 22 april: Dankzij een garantiesubsidie van de diaconie PG Driebergen hebben we 4 extra workshops kunnen organiseren, waardoor nu 60 extra deelnemers kunnen meedoen! Snel naar het programma.

Heuvelrug JONG is een alliantie van Stichting Heuvelrug Theater, Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug, Winkeltheater en vele kunstenaars werkend of wonend op de Heuvelrug. Samen maken we cultuur op een laagdrempelige manier toegankelijk om jongeren in deze coronacrisis meer perspectief te bieden. 

Op dit moment worden we voor 100% door de gemeente Utrechtse Heuvelrug gefinancierd. Om ons werk ook na de crisis voort te kunnen zetten, is uw steun hard nodig!

 

Voor wie?

Alle kinderen en jongeren t/m 20 jaar die schoolgaand of woonachtig in de Utrechtse Heuvelrug zijn, kunnen deelnemen aan de activiteiten.

DONEER

Stichting Heuvelrug Theater is een culturele anbi, waardoor uw gift tot 125% aftrekbaar is.

Een gift is welkom op iban NL 73 BUNQ 2043 7174 56 t.n.v. Stichting Heuvelrug Theater o.v.v. Heuvelrug JONG.  

Doe het samen!

Thema voor de  meivakantie is doe het samen. Ondanks dat het nog lastig is om met groepen bij elkaar te komen, dagen we je uit om met je gezin of een vriend(in) af te spreken en samen de activiteiten van Heuvelrug Jong te beleven!